Min veckoplanering

Det är måndag och en ny spännande vecka ligger framför oss! Idag sitter jag och jobbar på sjukhuset. Det är skoj men ganska krävande och jag får erkänna att jag är rejält trött i huvudet på kvällen när jag kommer hem. Som tur är finns det en bra kaffemaskin att tillgå när orken eller koncentrationen tryter.

Som inspiration idag vill jag tipsa om en liten intervju med Linda LomelinoPer Olavs bloggResidence. In, läs och titta på de fina bilderna!

veckoplanering-2016-5

I veckan händer följande för mig:

Måndag-Onsdag – Sjukhuset hela dagarna och jag satsar på att bli klar med databasen på onsdag kväll! Det skulle vara så skönt!

Torsdag – Dags att börja skriva på arbetet! Spännande och skoj! På kvällen verkar det som om Peter och jag ska gå på bio…

Fredag – Jag fortsätter skriva och kanske hinner jag även beräkna lite statistik! På kvällen tar vi bussen mot Hallsberg och lördagens discotävling.

Lördag – Discodunk hela dagen! Heja Peter och alla andra från Danshuset!

Söndag – Jag tror söndagen kommer bli en riktigt slapp dag. Bussen hem från discotävlingarna brukar komma fram sent på natten och vi behöver nog en lång sovmorgon för att orka med resten av dagen!