Mer konst och den resterande veckans planering

Tisdag och denna vecka kommer veckans planer en dag sent då gårdagens inlägg stal showen. Idag ska jag jobba stora delar av dagen men innan det tänkte jag bjuda på resterande veckans planer och lite konstinspiration för dina väggar.

Art - www.brassandgold.com

Print från Riikka Kantinkoski på The Poster Club.

Art - www.brassandgold.com

Abstrakt konst med tydliga färger. Fint tycker jag och jag tror den blå hade gjort sig bra i vårt kommande kök som enligt den nuvarande planen kommer gå i sandbeige nyans. Konstnären heter Caroline Walls.

För mer konst borde du kolla in detta inlägg från i helgen med The Hepworth collection.

Så kommer vi till veckans planer:

Tisdag – Jobb och möte med min handledare innan jag ska dra mig hemåt för att laga ugnsbaka lax med rotfrukter och grönkålsallad.

Onsdag – Mer jobb och förhoppningsvis en runda i stadsparken under eftermiddagen.

Torsdag – Jag ser fram emot mer jobb och tvättid på kvällen. Vilken dag!

Fredag – På lördag är det Rikstävling i Disco som anordnas av Peters dansklubb och vi ska så klart hjälpa till under både fredagskvällen och under lördagen var jag ska vara speaker.

Lördag – Discodags.

Söndag – På söndag tror jag vi vilar upp oss, myser hemma hos Peters föräldrar och med våra kära katter på kvällen.

 

Translation: Art and my weekly plans one day late.