Måndagspepp och arbetsplatsglädje

Go´kväll kära vänner! Just nu sitter jag vid köksbordet och väntar på att pastavattnet ska koka upp. Peter är på väg hem från jobbet och jag tänkte bjuda på lite spaghetti och köttfärsås när han kommer. Gott gott. Innan maten är klar tänkte jag bjuda på lite, om än sent, måndagspepp. Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll!

Måndagspepp hos Brass&Gold - www.brassandgold.com

IKEA fortsätter leverera fina bilder i samarbete med Pella Hedeby!

Detta händer i veckan:

Måndag – Måndagen är ju nästan redan över och jag kan berätta att jag mest har jobbat. Kom hem vid sex-tiden och nu ska jag laga mat tills Peter kommer hem! Ibland suger det att han jobbar kvällar men det är ju inte så mycket att göra åt det!

Tisdag – Imorgon blir det mer jobb. Kanske hinner jag en kort sväng på stan på vägen hem. Jag får se om jag orkar. Väl hemma borde jag fortsätta jobba i vårt kommande sovrum…

Onsdag – Mer jobb.

Torsdag – På torsdag kväll tänkte jag fixa god middag tillsammans med Peter och bara mysa! Kanske se en film.

Fredag till söndag – Peter åker på danstävlingar och jag tror att jag tar tåget till Århus. Det ska bli så skoj att se mina fina vänner igen!

Work space love - www.brassandgold.com

Tänkte bjuda på dagens bild från Instagram. Den kommer från Yellowtrace och såhär skulle jag vilja ha min arbetsplats här hemma! Livfull, vacker och kreativ. Följ bloggen på @brassandgold vet jag!

 

Translation: Plans for the week, green inspiration from IKEA and a perfect workspace! Follow the blog at Instagram – @brassandgold.