Måndagspepp med färginspiration

Hej och god morgon! Jag är på väg till jobbet denna måndagsmorgon och känner att jag nästan håller på att somna. Tur att Södervärn och sjukhuset är sista stopp för bussen. För att göra starten på dagen lite bättre tänkte jag kickstarta den med lite måndagspepp med färgtema. Hur snyggt är inte denna bild från Linnéa Salmén!

I resten av veckan tänkte jag, förutom jobbet, hinna med en del renovering och spendera kvällarna med våra nya familjemedlemmar Siw och Solveig. De är så underbart söta. Älskar att komma hem från jobbet och krypa upp i soffan med en liten kissekatt i knäet och en annan på ryggstödet bredvid.

Och ja, jag ändrade färgen på bloggen med inspiration av bilden nedan… I like!

Lovely grey colors - www.brassandgold.comBild via @linneasalmen.

 

Translation: God morning! A new week is here and let us kickstart it with som color inspiration from Linnéa Salmén. This is so good! And yes, I changed the colors of the blog based on this picture.