Måndagsinspiration och veckoplanering

Måndag morgon brukar vara den jobbigaste tiden på veckan men idag tog Peter och jag lite sovmorgon efter den intensiva helgen. Ibland behövs det verkligen! När Peter åkte till skolan satte jag mig och jobbade med min uppsats och nu är det snart dags för kvällsmat.

Idag kom den efterlängtade bokmagasinet My Residence på posten och jäklar så fint det är! Jag ser fram emot att få läsa alla intervjuer och titta på bilderna från en lång rad framstående personer.

Dagens inspiration blir några fina tavelväggar från Krickelin och min Pinterest.

planering-tavel-inspo-1

Måndag – Mysmorgon, uppsatsskrivning och tidningsmys. Ikväll hoppas jag på att få spela en timme tennis innan jag slänger mig i soffan tillsammans med Peter.

Tisdag-Onsdag – Under tisdagen och onsdagen blir det mer skrivande.

Torsdag – Under förmiddagen ska jag klippa mig och på kvällen ska Peter och jag till Malmö för att käka middag med Peters tidigare klasskamrater. Det ska blir riktigt trevligt!

Fredag – Förhoppningsvis hinner vi en liten tur till Enkla Ting som har öppnat igen efter julledigheten. Ska bli roligt att se allt nytt som Kajsa köpt in!

Lördag – Middag med Sofia som kommer ner från Stockholm och på kvällen blir det födelsedagskalas med Peters släkt. En bra dag helt enkelt!

Söndag – På söndag har vi inget planerat och det känns riktigt skönt just nu!

 

Translation: My plans for the week.