MÅNADENS LISTA – OKTOBER

En något sen månadens lista med ack så inspirerande! Hösten är här på riktigt och nu ska jag bara njuta och mysa. I veckan som kommer ska jag spendera tid med mina vänner här i Århus och det ska blir så roligt!

Bil

lista-2015-10-bil

Fortsätter med gamla fina bilar!

Mat

lista-2015-10-mat

I oktober månad har det blivit en hel del rotfrukter som hör hösten till och oj så gott det är! Favorit är att steka rotfrukterna i ugnen och blanda många sorter. Kanske toppa med någon god kryddblandning eller t ex pesto som på rätten ovan från Lily.fi.

Lampa

lista-2015-10-lampa

”The Line Collection pays homage to sculptor Alexander Calder – combining his habitual playfulness with Bec’s simple yet formal combination of honest materials.” – Underbar lampa från Douglas + Bec!

Resmål

lista-2015-10-resa

I helgen firade vi min födelsedag i Sverige även (om det är först på onsdag jag egentligen fyller) och av min underbara pojkvän fick jag en resa till Amsterdam! Jag är så sjukt taggad inför detta och nu ska vi ska bara bestämma när vi ska åka! Men innan dess ska jag ska kolla upp allt man kan gör och allt man ska uppleva! Har ni några bra tips? Restauranger? Shopping? Inredning?

 

Translation: The list of the month. I have to tell you that I got a trip to Amsterdam from my boyfriend at my birthday! I think it’s going to be awesome!