Månadens lista – juli

Istället för Veckans inspiration som brukar förgylla söndagarna här på bloggen blir det denna vecka Månadens Lista. Ett roligt och inspirerande koncept där en del av de bästa sakerna från månaden samlas i ett inlägg!

Arbetsplats

Work space - brassandgold.com

I vår nya lägenhet skulle jag vilja ha plats med ett vackert arbetsbord fyllt av inspiration!

Färg

Inspiration via brassandgold.com

Månaden och förmodligen hela årets favoritfärg är beige och jag kan inte få nog! Jag älskar alla prylar, kläder och inredning som rör sig i de neutrala färgernas land. Ge mig mer!

Sneakers

Månadens lista Sneakers via brassandgold.com

Oftast använder jag mina älskade Dr Martens året om men ibland känns de lite för klumpiga och varma på sommaren. Därför tänker jag nog investera i ett par snygga vita sneakers från Adidas den kommande månaden. De jag kikat mest på är Tubular Runner som jag tycker är sjukt snygga och sköna!

Bil

Car via brassandgold.com

Tänk att få glida runt i denna skönhet under sommaren. Via @georginatwong.

Dricka

Champagne - brassandgold.com

Månadens glas/dryck är absolut en flaska champagne på vår sommarstugas altan tillsammans med Peter.

Dagbädd

Day bed via brassandgold.com

Jag funderar på att bygga mig en egen dagbädd och letar just nu frenetiskt efter inspiration till färg, form och materialval. För tillfället är jag mest inne på en ekkonstruktion med enkla linjer och en senapsgul madrass i sammet. Vad tror ni om det? Bilden kommer från Fannys Instagram.

 

Translation: This months inspiration!