Månadens lista – februari

På februaris sista dag passar jag på att lägga ut månadens lista. Saved by the bell och skottåret kan man nog säga! Denna månad drömmer vi oss bort till Lissabon, dricker kaffe med mjölk och gläds över bokrean.

Kaffe

manadens-lista-2016-februari-kaffe

Ge mig en kopp kaffe.

Resmål

manadens-lista-2016-februari-resmal-lissabon-1manadens-lista-2016-februari-resmal-lissabon-4manadens-lista-2016-februari-resmal-lissabon-3manadens-lista-2016-februari-resmal-lissabon-2

Ida Magntorn tipsar om en weekend i Lissabon och jag är helt med på noterna. Hur underbart ser inte denna huvudstad ut!? Ta en tur med spårvagnen, en kaffe på det inglasade kaféet eller strosa i de smala gränderna. Count me in!

Citat

manadens-lista-2016-februari-citat

Hårt jobb ger resultat! Via Pinterest.

Jacka

manadens-lista-2016-februari-jacka

Jackan Billy från Weekday står just nu högt upp på min önskelista. Snyggt beige och helt perfekt till vårens ljumna kvällar!

Skor

manadens-lista-2016-februari-skor

Hur snygga är inte dessa!?

Böcker

manadens-lista-2016-februari-bok

I förra veckan hann Peter och jag med en liten tur till Akademibokhandeln i Helsingborg och vi kom hem med tre fina böcker var! Bokrea är underbart! Förutom dessa böcker har vi även beställt lite från Adlibris. Får visa er de böckerna när de kommit!

 

Translation: This months list with inspiration from Lisbon, a nice cup of coffee and some books.

Läs mer om: Månadens lista

2 kommentarer

 1. Saara

  Svara

  Din blogg är alltid lika farlig. Jag öppnar den… och sedan kommer jag inte vidare. Sitter halva arbetsdagen bara och stirrar någonstans i horisonten och drömmer mig bort. Dina bilder är så extremt vackra. Och Lissabon är min favoritstad i hela Europa. Tredjes bäst i hela världen (Efter Tokyo och Rio de Janeiro). Ah, din underbara blogg och mina fantastiska dagdrömmar :)

  • Patrik at Brass&Gold

   Svara

   Tack så väldigt mycket även om det inte är meningen att du inte ska få något gjort! Jag skulle gärna besöka Lissabon, och även Tokyo och Rio för den delen! Har inte varit i någon av de städerna! Jag måste försöka besöka dom någon gång! :D

Kommentera