Mamma och jag åkte och lunchade i Malmö

Idag hade jag tid för att beställa nytt pass hos Polisen i Malmö och för att göra besöket lite roligare bestämda mamma och jag oss för att gå och luncha på stan. Innan maten hann vi med lite shopping med. Jag köpte bland annat ett par kostymbyxor, en liten vas och ett par shorts.

Vi åt lunch på La Bonne Vie på Davidshallstorg och detta är en restaurang jag verkligen kan rekommendera! Så gott och mysigt!

Mamma åt svamprisotto och jag tog dagens rätt.

På torget fanns även en liten torghandel och vi köpte fina liljor till min nya vas som jag fått av Peter i examenspresent! Visst är den snygg!

På HM Home köpte jag den lilla vasen längst till vänster och den fick ta plats i fönsterkarmen på mitt rum där jag nu har en hel liten odlingssamling. Jag hoppas verkligen det blir något av avokadokärnorna den här gången!

 

Translation: My mum and I went to Malmö today.