Lördag och första april

Peter jobbar denna helgen och jag är ensam här hemma i lägenheten. Det suger faktiskt lite, men jag försöker fördriva tiden med att ställa i ordning sakerna som ska vara på våra hyllor i vardagsrummet. Det kommer bli bra tillslut även om jag har lite beslutsångest just nu. Hur kan det vara så svårt att placera lite böcker?

Om någon timme tänkte jag åka ut till mina föräldrar och hänga där ikväll. Det är roligare med sällskap än att vara själv även om jag har katterna här hemma. De får så klart följa med och om jag hinner tänkte jag bygga en spegelbox ute i det fina värdet. Älskar att det snart är sommar (eller i alla fall har blivit vår). Trevlig lördag på er!

Klong in our livingroom - via www.brassandgold.com

 

Translation: Klong in our livingroom.

1 Comment

  1. […] Att Peter och jag bor tillsammans leder till att vi har allt för många tidningar som inte får plats någonstans. De svämmar lätt över och blir liggande lite överallt, men så hittade vi en lösning på det hela! När vi möblerade vardagsrummet för någon helg sedan kom vi på att vi kunde sätta en del av dem i den gamla blommöbeln i ek jag köpte på loppis i somras. Riktigt snyggt blev det och den gör ju sig så bra till vår gröna vägg! […]

Kommentera