Lite mer Instagraminspiration

Tisdag, Instagram och en hel del inspiration. Det är dags för det återkommande inslaget Instagraminspiration här på bloggen. Denna vecka reflekterar jag lite över vilka bilder jag gillar på Instagram och rekommenderar några bilder och konton!

vad-jag-gillat-pa-instagram

Det är kul att gå in under inställningar på Instagram och se vilka bilder man faktiskt gillar. Jag gjorde det för några några kvällar sedan och jag se någon form av mönster: 1. Inredning, 2. Livsstil och 3. Alla bilder är det ljusare hållet och färgerna går ofta mot en nyans av rosa. Vilka bilder brukar ni gilla?

nadjamini-instagram-inspiration

En Instagramprofil som är ganska ny för mig är @nadjamini som jag tycker lägger upp väldigt fina bilder! Jag gillar helt klart hennes stil!

a-light-thing-instagram

Snygga vaser och grönt hos @a.light.thing.

weareherenow-instagram-tips

Om du saknar inspiration tycker jag du ska besöka kontot @weareherenow som drivs av Anna Jacobsen. Anna är skribent, stylist och fotograf och hon lägger upp helt underbara bilder. Förutom Instagram hittar du hittar hennes portfolio här!

 

Translation: This weeks Instagram inspiration!