Listan om mig

Många har redan svarat på denna lista och jag vill inte vara sämre. Efter ni har läst detta vet ni vilken sorts godis ni ska bjuda mig på, när på dagen ni bör göra det och vad jag heter i andranamn. Helt klart relevanta upplysningar!

patrik-lista

Hur gammal är du?
Jag är 26 år gammal. Firade födelsedag för inte allt för länge sedan. Kändes bra!

Hur gammal känner du dig?
Oj! Kanske ungefär så gammal som jag är men det beror på! När jag är på sjukhuset och agerar läkare känner jag mig nog äldre, kanske 30. Och när jag går hem från en utgång kl. 05.30 efter att ha köat nästan en timme på McDonalds är jag inte helt så gammal. Jag tror 26 passar bra för mig just nu!

Vart bor du?
Århus, Danmark. Ligger på Jylland som är den stora delen av Danmark som sitter ihop med Tyskland. Jag flyttade hit när jag skulle börja läsa. Det var 5,5 år sedan nu!

Vad har du gjort idag?
Gått i skolan och haft föreläsning mellan 8 och 15.30. Det handlade t ex om blödning efter födsel och akuta luftvägsinfektioner hos barn! Det var bra.

min-sommar-2015-12

Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?
Sommar. Eller sen vår. Det ska vara soligt och varmt ute och inte regna. Fast gillar även höst och vinter så länge man kan vara inne och man slipper gå ut!

Är du beroende av något?
Kaffe. Kaffe. Kaffe. Och kaffe. Kanske denna blogg och andra bloggar. Förmodligen inredning också. Kanske mina studier. Särskilt i perioder.

Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
I Sverige, hos Peter eller mina föräldrar. Vill fira jul, träffa släkt och vänner. Slippa läsa!

Vad är du på för humör just nu?
Glad men trött. När jag svarar på detta är det fredag kväll och jag ser en film på Netflix. Välbehövligt och mysigt!

Vilket är ditt favoritgodis?
Allt som är surt. Ju surare ju bättre! Hatar att blanda choklad med godis. Det får inte vara i samma påse! Vill du göra mig glad köper du de sura, röda, en meter långa banden på rulle! De är supergoooooda!

Vilken är din favoritaffär?
Jag tror det beror på vad jag ska köpa. Gäller det inredning så är jag såld på Olsson & Gerthel i Malmö. De har allt jag vill ha. Magasin här i Århus är också en favorit. Gäller det kläder är min favorit just nu Weekday. Tycker de har haft en så fin AW15 kollektion!

Är du en morgon- eller kvällsmänniska?
Kvällsmänniska utan tvekan men önskar jag fungerade bättre på morgonen. Det som glädjer mig är att jag blivit mer morgonmänniska med åren (låter som jag är väldigt gammal men ja) så det finns kanske hopp! En dag kanska jag kan vakna tidigt, vara pigg och hinna med många saker innan lunch!

Har du blivit sydd någon gång?
Nej aldrig. Jag har dock sytt andra – räknas det?

peter-patrik-lista

Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?
Peter. Han är så fin! Vi var i Köpenhamn.

Är du blyg?
Nej det är jag inte. Jag har varit det, när jag var mindre, men jobb som tennistränare och senare läkarstudier puttade mig bestämt bort från den egenskapen. Nu är jag snarare motsatsen. Ibland kanske för mycket…

Vad heter du i andranamn?
Alexander.

Vill du gifta dig?
Jajamensan!

Har du något smeknamn?
Party-Pat. Varför får ni lista ut själva…

 

Translation: A list about me.