Lets do this sh*t

God morgon! Just nu sitter jag med en kopp varmt kaffe på sjukhuset och förbereder mig för att gå igång med dagens arbete. Ibland tycker jag det är det skönt att bara ta några minuter för sig själv och ta det lugnt.

Det blev alltså ännu en tidig morgon och det kommer bli ännu en lång dag på sjukhuset men det gör mig inte så mycket. Ikväll kommer Peter hem till mig och i morgon är det redan fredag och snart helg. På lördag åker vi till Köpenhamn och det längtar jag otroligt mycket efter just nu. Jag funderar på om jag ska köpa något fint till mig själv när vi är där – kanske necessären som jag så länge tittat på så länge.

Och på tal om arbete kommer här lite fina arbetsplatser som jag önskar jag hade suttit vid idag. Får erkänna att min arbetsplats tyvärr inte ser riktigt likadan ut.

arbetsrum-inspiration-1arbetsrum-inspiration-2arbetsrum-inspiration-3Via YellowtraceCoco Lapine design, MilK Decoration och valscrapbook.

 

Translation: An other day at the hospital. My research is going well, but a little bit slow. It takes a lot of time reading charts and evaluation patients! When working all day, I thought it would be appropriate with some workspace inspiration!