Le Jardin des Serres d’Auteuil och veckans planer

Jag vill fira måndagen med lite vackra växthusbilder från fotografen Marion Berrin. Jag tycker sådana här bilder är så inspirerande och en dag skulle jag vilja ha ett stort växthus i min trädgård med massor av palmväxter!

Bilderna är tagna i Paris, på Le Jardin des Serres d’Auteuil, och fotografen beskriver själv området som lugnt och fridfullt. Kanske borde man besöka det nästa gång man är i paris? Jag tror jag skriver upp det i min Paris-lista i alla fall.

Green - via brassandgold.comGreen - via brassandgold.comGreen - via brassandgold.comGreen - via brassandgold.comGreen - via brassandgold.comVia The Garden Edit.

Såhär ser min vecka ut:

Måndag – Plugg med min läskompis Bendik och förhoppningsvis hinner jag träna lite i eftermiddag.

Tisdag – En dag på Akuten.

Onsdag – Mer sjukhus och mer studier med Bendik.

Torsdag – Torsdagen blir min sista dag i praktik för denna terminen, men faktiskt också för hela medicinstudiet. Det är ganska galet att tänka på! Det har ”redan” gått sex år. Jag har en hel del blandade känslor om den sista tiden här i Århus men jag vet att det kommer bli bra tillslut.

Fredag – Plugg hela dagen.

Lördag – Mer plugg och fika med en kompis på eftermiddagen! Kanske hitter jag även med att göra något roligt på kvällen. Jag får se hur jag ligger till i läsningen…

Söndag – Ja, ni har nog gissat rätt redan! Jag ska faktiskt även läsa på söndag.

 

Translation: I love this botanical garden pictures from Paris and Le Jardin des Serres d’Auteuil.