Välkomna och kul att ni hittat hit!

Hej och välkomna till Hannas Room och Brass&Gold! Kul att ni hittat hit! Mitt namn är Patrik Petersson och jag har sedan februari drivit bloggen Brass&Gold på min egen sida, men nu är det dags att ta steget och börja blogga här på nylanserade Hannas Room!

Det var ganska många månader sedan som Hanna Wessman frågade mig om jag ville börja blogga på hennes sida när den skulle nylanseras och det tog mig inte lång tid att tacka ja! Sedan dess jag jag gått och längtat efter lanseringsdagen och nu är den äntligen här! Jag hoppas att alla, gamla som nya läsare, kommer känna sig både välkomna och inspirerade!

Så vem är då jag? Jag som står bakom Brass&Gold heter Patrik Petersson och till vardags läser jag till läkare i vårt fina grannland Danmark. När jag inte läser och jobbar är det bästa jag vet att fara runt på loppmarknader, fönstershoppa och inreda hemma. Förutom detta designar jag också mina egna inredningsdetaljer, vilket är ett intresse jag gärna vill utveckla och satsa på i framtiden.

Patrik at Brass&Gold

Jag vill återigen hälsa både nya och gamla läsare välkomna! Jag hoppas ni ska trivas i min inspirationsrika och kreativa bloggvärld!

Det går också att följa min blogg på Instagram @brassandgold och @extended, Pinterest och Facebook. Bloglovin ska fungera som det gjort innan (men det kan ta någon dag innan det gör det)! Följer du bloggen via RSS så är det bra om du uppdaterar den!

 

Translation: Welcome to my old blog at a new place!