Kökskärlek

Planeringen inför renoveringen av vårt kök i lägenheten är i full gång och vi tror vi har kommit fram till att vi vill ha en grå nyans på luckorna i kombination med mässingsdetaljer och marmor. Låter det bekant? Ja det kanske inte är det mest originella just nu men det är ju så snyggt!

Kitchen love - brassandgold.comKitchen love - brassandgold.comVia Svensk Fastighetsförmedling.

 

Translation: Kitchen love!

Läs mer om: Kök

4 kommentarer

 1. Emil Abrahamsson

  Svara

  Ett tips är linoljefärg i kulören vetegrå från Ottossons i Genarp, vi ska ha den på snickerier och innetak bland annat! Lite varmare och mer ombonat grå. Det ska bli så spännande att följa er, som kanske inte är i en lika kaosartad renovering som jag och Hannes haha

  • Patrik at Brass&Gold

   Svara

   Det ska bli kul att följer er med! Tack för tipset! Ska kolla in det!
   Jag har en känsla av att vår renovering kommer bli lite kaos med. Jag drog precis upp heltäckningsmattan i sovrummet + ett golv till under det. Tyvärr inte det bästa gamla trägolvet längst ner så får fundera på hur man ska lösa det. Kanske kan man hitta gammalt furugolv någonstans och byta delar av golvet som inte är så bra…

   • Emil Abrahamsson

    Svara

    Låter inte kul, våra golv i Sebbarp var i princip uppmurkna under masonit och heltäckningsmattor. Vi kommer såklart lägga tillbaka nya trägolv. Hur många kvadratmeter behöver ni?

    • Patrik at Brass&Gold

     Svara

     Ja det är en bra fråga. Jag tror vi har beslutat oss för att använda det golv som ligger trots allt. Det är inte murket så det fungerar fint, behövs nog mest slipas en del. Det som är lite skoj och lite synd är att en del av golvet är betong då det stått en eldspis där tidigare, men vi tänker nog behålla det och måla/lacka betongen. Kan förhoppningsvis bli lite charmigt!

Kommentera