Klämlampan Tolomeo Pinza

Ibland är det mycket man vill ha medans andra gånger skulle jag faktiskt nöja mig med ganska lite. Just nu har jag snöat in på att försöka hitta en snygg klämlampa att sätta fast på vår hylla i arbetsrummet så vi kan få lite läsljus till en av fåtöljerna, men oj så svårt det var.

Jag började med att kolla på loppisar utan att få napp. Jag gick vidare till standardstället IKEA i hopp om att jag skulle bli överraskad men nej. Inte någon lampa där heller som passade min inre bild för hur det ska se ut. Vidare ut på alla nät-design-affärer och oj som jag letat. Klämlampor är inte speciellt lätt att hitta. Den jag hittills tycker är den bästa och som jag gärna skulle vilja köpa finns på Olsson & Gerthel och heter Tolomeo Pinza. Ni kan se den på bilden nedan helt ute till vänster fastklämd på hyllan som läslampa (det var tyvärr svårt att hitta andra fina bilder på nätet). Snygg är den, även om jag nog vill ha en i svart istället för att bryta av i rummet.

Via Olsson & Gerthel.

 

Translation: I want the small lamp from the series Tolomeo.