Julstilleben och vad jag lärde mig

Söndagar, och då särskilt söndagar i december, tycker jag inbjuder till pyssel och igår band jag en krans där basen var en halsdukshängare i ”guld”. Materialen jag använde var granris, en torkad apelsinskiva och någon form för kotte!

Idag kände jag för att göra ett litet stilleben (som är mycket svårare än vad man först tror) med de material jag använde till min krans och jag blev ganska nöjd med resultatet. Det är kul att träna på saker som man inte är så duktig på och idag lärde jag mig att jag måste tänka mer på ljuset när jag väljer ”spot” och att ”more is more”. Två personer som är grymma på stilleben är Gustav och Josefin. Till deras Instagramprofiler vänder jag mig ofta för inspiration.

Är ni intresserade av att se hela kransen? Det får ni göra på söndag när vi firar tredje advent!

 

Translation: I made a christmas wreath yesterday and today I arranged a still life with the materials I used!

Läs mer om: DIY Inspiration Stilleben

7 kommentarer

 1. CORNELIA – STOR JULKLAPPSGUIDE!

  Svara

  Jättefint! Ibland ser jag framför mig hur ett stilleben ska se ut (superfint och helt perfekt) och när jag sen tar fram kameran så ba …??? skitfult!! Det är sannerligen svårare än man tror, men övning ger färdighet! :)

  • Patrik at Brass&Gold

   Svara

   Tack så mycket! Jag håller med! Man har det i huvudet men kan inte få till det på bild!

 2. Sandra

  Svara

  Ja, de som kan sin grej får ju verkligen stilleben att se ut som den enklaste grejen i världen men det är ju verkligen en konst! Ska bli kul att se kransen :)

  • Patrik at Brass&Gold

   Svara

   Precis! Ska försöka ta en riktigt fin bild av den :D

 3. Johanna

  Svara

  Älskar stilleben, supersnyggt!

  • Patrik at Brass&Gold

   Svara

   Tack :D

Kommentera