Julstilleben och vad jag lärde mig

Söndagar, och då särskilt söndagar i december, tycker jag inbjuder till pyssel och igår band jag en krans där basen var en halsdukshängare i ”guld”. Materialen jag använde var granris, en torkad apelsinskiva och någon form för kotte!

Idag kände jag för att göra ett litet stilleben (som är mycket svårare än vad man först tror) med de material jag använde till min krans och jag blev ganska nöjd med resultatet. Det är kul att träna på saker som man inte är så duktig på och idag lärde jag mig att jag måste tänka mer på ljuset när jag väljer ”spot” och att ”more is more”. Två personer som är grymma på stilleben är Gustav och Josefin. Till deras Instagramprofiler vänder jag mig ofta för inspiration.

Är ni intresserade av att se hela kransen? Det får ni göra på söndag när vi firar tredje advent!

 

Translation: I made a christmas wreath yesterday and today I arranged a still life with the materials I used!