I tåget på väg till Sverige

Dagarna går nästan fortare än jag hinner med vilket gör att jag inte har tid med det jag egentligen vill göra. Det är ganska frustrerande faktiskt, men just nu sitter jag äntligen på tåget till Sverige. Det ska blir riktigt skönt att göra annat och tänka på annat än skolan i några dagar. Imorgon åker Peter och jag till Västerås och på lördag är det discotävling!

Här på tåget har jag plockat upp datorn och sitter nu och bläddrar runt på Pinterest. Jag fastnade för de första bilderna här nedan och blev så inspirerad. Tyvärr är mitt badrum just nu allt för litet, men ett kommande kommer förmodligen vara större!

gron-inspiration-badrum-1

Hade jag haft ett större badrum hade jag fyllt den med växter, fina tvålar och tavlor. Via Design Sponge.

Via brassandgold.com

Jag är säkert den sista i hela inredningsvärlden och jag erkänner att jag är lite efter, men just nu vill jag verkligen införskaffa en stor och fyllig monstera i en vacker kruka till mitt kök. För att göra det ännu bättre har jag tänkt mig att kombinera den med ett citrusträd. Snyggt och lite exotiskt sådär.

 

Translation: I’m sitting on a train on may way to Sweden and I’m looking forward to this little brake.