Hemma hos Krickelin

Jag har under de senaste åren samlat ihop en ganska stor skara bloggar som jag följer mer eller mindre dagligen och en av de jag gillar absolut mest är Kristin Lagerqvist som driver bloggen Krickelin! För några dagar sedan började hon blogga på Elle Decoration och i samband med det släptes ett litet hemma hos reportage och jag måste bara visa er!

hemma-hos-krickelin-0

Jag tror Kristin har den finaste tavelväggen i Sverige just nu. Så himla fint!

hemma-hos-krickelin-1hemma-hos-krickelin-5

Inbjudande hem med fina detaljer. Jag tycker matsalsbordet med stålben och betongskiva är lite ut över det vanliga!

hemma-hos-krickelin-2

Snygg Howard soffan, drömjulgran och ett snyggt soffbord!

hemma-hos-krickelin-3hemma-hos-krickelin-7hemma-hos-krickelin-4

Snygga väggprydnader och allt fint med färg-matchade skåp/väggar.

hemma-hos-krickelin-6

Jag hade inte tackat nej till varken gungstol, kaktus eller det gamla skåpet.

hemma-hos-krickelin-8hemma-hos-krickelin-9Bilder från Elle Decoration. Fotografi av Kristin själv.

 

Translation: Kristin, the author of the lovely blog Krickelin, is now bloging at Elle Decoration.