God onsdagsmorgon på er

Peter och jag sitter vid köksbordet och har precis ätit lite frukost. Det är mysigt att kunna starta dagen tillsammans och ta det lite lugnt. Älskar att sitta lång tid med en kopp kaffe och bara njuta. Vardagar när man börjar lite senare känns så lyxiga tycker jag.

Idag på morgonen har jag hunnit med att fixa med Peters blogg som nu ligger på wearefash.com där den hör hemma. Jag tycker ni ska gå in och titta! Peter skriver om livsstil och mode.

Till sist innan jag hoppar in i duschen för att kunna åka till jobbet tänkte jag tipsa om ett fint Instagramkonto om heter @annaleena.studio. Snygga, ofta monokroma bilder och mycket design.

@annaleena.studio - via www.brassandgold.comVia @annaleena.studio.

 

Translation: Good morgon. Check out Peters blog at wearefash.com.