Fredagsinspiration

God kväll! Denna fredag har jag tagit det riktigt lugnt vilket kändes som ett måste när jag vaknade. Jag började dagen i sängen med lite serier och en kopp kaffe efter att Peter hade åkt till Helsingborg. Därefter provmålade jag färgen vi köpte igår i både vardagsrummet och sovrummet. Vi är nog ganska säkra på den ena men inte helt övertygade om den andra, men vi får se. Efter det mötte jag upp mamma och pappa i stan för lunch och nu sitter jag hemma i deras soffa och väntar på middagen.

I och med all renovering känner jag mig ömsom jätteinspirerad och ömsom totalt knockad av alla beslut. Det är så mycket som ska bestämmas! I hopp om att besluten ska bli lättare samlar jag inspiration i små kollage. Jag är inte direkt säker på att de blir det, särskilt inte när det blir så spretigt som nedan, men kanske. I morgon kommer ett stort inlägg om de beslut som redan är tagna och hur det egentligen går för oss med renoveringen. Cliff-hanger. Trevlig fredag!

Inspiration of the day at www.brassandgold.com

Bibliotek | Ett vacker rum med underbara stolar | Bisonoxe | Ögon | Den runda soffan i blå sammet | Murgröna | Ett vacker runt bord

 

Translation: We’re in the middle of our renovation of the bedroom with lots of work to come and I’m right now kind of overwhelmed by all the decisions that has to be made. Yesterday we bought som test-color paint cans that I tried this morning. I’m pretty sure that one of the colors will be perfect but the other one is more uncertain. We’ll have to see what happens!