Första veckan på det nya året

Yo! Trots lite veckodagsförvirring har jag kommit fram till att det är måndag och vad passar då bättre än en genomgång av veckan som kommer! Min vecka kommer till stor del bestå av plugg till mina tentor så bli inte allt för irriterad om planeringen härunder känns något enformig och tråkig.

Men innan jag presenterar veckans planering är jag bara tvungen att lägga ut en liten önskelista på saker som HAY släpper nu till våren. Kanske ska jag investera i en liten ”jag-är-klar-med-tentorna-present” i slutet av månaden?

HAY-veckoplanering-1HAY-veckoplanering-2HAY-veckoplanering-3

Hur snygg är inte mässingsbrickan, vem önskar inte att klippa sina naglar med en mässingsnagelsax och snacka om att en samling timglas kan bli vårens snyggaste stilleben!? Ge mig!

Och nu – veckans planering:

Måndag – Första måndagen på året vigs åt mina kära böcker. Vi har tenta på onsdag samt i nästa vecka och det betyder i princip bara en sak: plugg, plugg och ännu mer plugg. Om en timme ska jag byta location och ta mig till universitetet där Bendik väntar för ”gammal tenta”-genomgång. Det är roligare när man är två!

Tisdag – Mer studier, förmodligen mest om hudsjukdomar och lite genetik. Får se vad jag annars hinner med. Så lite tid och så mycket att kunna…

Onsdag – Första dagen-D av tre är kommen och jag skriver min tenta på eftermiddagen. Förhoppningsvis går det bra. På kvällen ska jag försöka ta lite pluggpaus och dricka vin med vännerna.

Torsdag – Trots tenta under onsdagen blir torsdagen återigen en dag med läsning. Nästa vecka har vi något som kallas OSCE-tenta under två hela dagar som betår av 14 små stationer där man på var station blir muntligt förhörd i något ämne. De säger det är skoj men just nu känns det mest nervöst och läskigt. Är det någon gång man vill prestera extra bra så är det ju vid en muntlig tenta!

Fredag – Plugg och kanske en film på kvällen.

Lördag – Plugg, plugg och mer plugg.

Söndag – Oj! Söndag. Undra vad jag ska göra idag? Jo, ni gissade säkert helt rätt. Mer plugg. Hipp hipp hurra! Kan i alla fall räkna ner dagarna till ledigheten på en hand nu!