Ett vackert glasskåp som du hade gett allt för äga

Jag vet att jag har skrivit om detta kök en gång tidigare. Det är designat av Mija Kinning och det var nog när jag bloggade på den gamla bloggen innan jag flyttade hit till Hannas Room. Idag hittade jag det på Vardagsglädje och därför är jag bara tvungen att lägga ut det igen!

kok-ballingslov-mija-kinning-2

Det snyggaste i detta kök är det stora köksskåpet i glas som syns på bilden nedan till vänster. Ett sådant hade jag absolut kunnat tänka mig att ha i mitt kommande kök, även om det tar ganska mycket plats och förmodligen inte är det mest praktiska man kan bygga. Men titta bara på den fina stylingen med trälådor, gröna växter och ett upphängt köttstycke! Ge mig!

kok-ballingslov-mija-kinning-1Bilder via Vardagsglädje.

 

Translation: This lovely kitchen designed by Mija Kinning for Ballingslöv is fantastic. I love the glas cabinet and the stuff in it! I want one in our next kitchen!