Ett hem i Lissabon

Vi sitter på en buss till Göteborg för att hälsa på min bror Fredrik och hans flickvän Linnéa. Det är skönt att det äntligen är fredag igen och att jag inte jobbar i helgen. Vi ska nog äta god mat, gå lite på stan, prata och bara ha det bra. På vägen, innan vi är framme i Göteborg, tänkte jag bjuda på bilder från ett minimalistiskt hem i Lissabon. Mycket fint.

A beautiful minimalistic home - via www.brassandgold.comA beautiful minimalistic home - via www.brassandgold.comA beautiful minimalistic home - via www.brassandgold.comA beautiful minimalistic home - via www.brassandgold.comVia Far And Close.

 

Translation: A beautiful minimalistic home.

Läs mer om: Hemma hos

2 kommentarer

 1. rebecca

  Svara

  nej vad fint, drömmigt värre med lissabon!

  • Patrik at Brass&Gold

   Svara

   Jag vet! Jag hoppas verkligen vi kommer dit senare i höst :)

Kommentera