En villa utanför Malmö

Bolaget säljer en villa med potential utanför Malmö och oj så fint detta hus kan bli! Jag älskar den inglasade verandan som skulle kunna användas som orangeri, den snygga kakelugnen och det eklektiska köket.

villavagen-3-0villavagen-3-1villavagen-3-2villavagen-3-3villavagen-3-4villavagen-3-5villavagen-3-6villavagen-3-7villavagen-3-8villavagen-3-9villavagen-3-10villavagen-3-11villavagen-3-12villavagen-3-13villavagen-3-14villavagen-3-15Via Bolaget.

 

Translation: A beautiful house sold by Bolaget. This house has so mush potential!

4 kommentarer

 1. Emil

  Svara

  Hur menar du att det skulle kunna bli fint? Det är helt underbart som det är och jag har svårt att se någon annan bo i huset än Sandra som gör det idag. Visst att det är en speciell inredningsstil som kanske inte faller alla i smaken men att ändra på ett totalrenoverat hus för sakens skull är ju synd!

  • Patrik at Brass&Gold

   Svara

   Jag försöker alltid se mig själv boende i husen i annonserna och se hur jag skulle vilja ha det med alla mina egna prylar och attiraljer. Så klart är inredning personligt och jag tycker bilderna är hur härliga som helst, men om jag hade flyttat in hade det ju naturligtvis sett annorlunda ut. Med en lite annan inriktning på inredningen. Grunden i huset är hur fin som helst.

   En annan sak som jag kanske hade velat göra är att putsa huset. Tror det hade kunnat vara häftigt (och jag är inte helt glad för tegel alltid).

   • Emil

    Svara

    Förlåt om jag lät kritisk. Såklart kommer varje inredning vara olik det Sandra har lyckats skapa här, inget konstigt med det. Jag tycker bara att det är tråkigt om någon skulle göra om huset som är i minsta detalj renoverat i tidsenlig stil och göra det till något som istället blir vanligt och mediokert.

    • Patrik at Brass&Gold

     Svara

     Ingen fara! Jag håller helt med dig! Det är absolut inte att förstöra renoveringen/tidsandan som jag menar!

Kommentera