En vacker mässingslampa

Idag sitter jag på sjukhuset och försöker jobba på med min databas. Det går framåt även om det tyvärr går saktare än vad jag hade hoppas på! Satsar på att bli klar i nästa vecka någon gång med all data. Sedan kommer det roliga med statistikberäkning och att skriva uppgiften!

Igår satt jag och tittade igenom en del blogginlägg som jag inte hunnit läsa och hittade ett inlägg hos norska Elisabeth Heier som jag verkligen gillade! Hur snygg är inte lampan från Restart Milano! Den vill jag ha!

elisabethheier-inspo-1elisabethheier-inspo-2Via Elisabeth Heier.

 

Translation: Wednesday inspiration!

Läs mer om: Inspiration Lampor Mässing

5 kommentarer

 1. Anna María

  Svara

  Så himla fin! Är det liksom själva glödlampan som också har de där mässingsdetaljerna? Hur som helst, mycket fin!

  • Patrik at Brass&Gold

   Svara

   Bra fråga! Tror att mässingsdetaljen är ett hölje som sitter runt glödlampan! :D

 2. Atta

  Svara

  Hjälp så vackert. Satt dessutom och letade färginspiration. Hon nailade det med de brända tonerna. SÅLD.

  • Patrik at Brass&Gold

   Svara

   Så snyggt är det!

Kommentera