En sammanfattning av min måndag

Även om vädret utanför fönstret är minst sagt grått och tråkigt så har jag hittills idag haft en riktig bra dag. Vi började med lite sen frukost efter helgens bravader för att senare möta upp Jonna i stan där vi åt lunch på Wasabi Sushi. Mycket gott var det och ett trevligt avbrott i jobbdagen. Nu ikväll har jag skrivit på vår artikel och lagat potatis och purjolökssoppa.

För att ni (och jag) också ska få lite inspiration tänkte jag bjuda på tre små bilder. Den första från Brass&Golds Instagram och en andra från vårt arbetsrum.

Grey - www.brassandgold.com

Vacker grå inredning via @selina.lauck.

Tolomeo Pinza - via www.brassandgold.com

Som jag berättade för inte så länge sedan letade jag efter en klämlampa till arbetsrummet och valet landande tillslut på denna skönhet från Tolomeo. Modellen heter Micro Pinza och den är så snygg! Köpt på favoritbutiken Olsson&Gerthel.

 

Translation: It has been a really great Monday with lunch in town with a dear friend. Last week I bought the lamp shown in the last two pictures. It’s from Tolomeo and I love it.