En ny vecka på G

Det är måndag igen och jag tycker det känns som att veckorna går alldeles för snabbt. Jag hinner inte med allt det jag vill göra! Som att blogga t ex. Men det ska blir bättre denna veckan det lovar jag!

Just nu sitter jag hemma hos mina föräldrar och skriver på min masteruppsats. Den ska vara klar om ca sex veckor och det är mycket som ska göras fram tills dess. Jag måste börja med att göra klart journalgenomgången så jag kan beräkna min statistik och efter det ska jag både dra slutsatser och skriva ner allt! Jag hoppas och tror det kommer blir bra!

Här kan ni se vad jag ska göra i veckan:

Måndag – Idag har jag och Peter varit hemma hos mig. Jag har skrivit på uppsatsen och Peter har skrivit en inlämning som han har tills i morgon! Mysig förmiddag helt enkelt. Resten av dagen ska jag fortsätta jobba och ikväll blir det middag med föräldrarna.

Tisdag och Onsdag – Jag kommer spendera dagen på sjukhuset med att läsa journaler och föra in uppgifter i databasen.

Torsdag – Förmodligen jobb på dagen och kvällen spenderas tillsammans med Peter. Kanske tittar vi på en bra film eller gör något annat roligt!

Fredag – Fredagen blir lite skrivande, lite fredagsmys!

Lördag – Lördag är dagen jag ser mest fram emot denna veckan! Peter, Peters föräldrar och jag ska åka till Köpenhamn över dagen och bara mysa. En del butiker ska vi nog besöka (jag vill gärna gå till Stilleben) och vi funderar på att gå några timmar på Designmuseet. Det hade varit både inspirerande och intressant!

Söndag – Efter lördagens utflykt och paus vigs min söndag helt åt plugg.

tumblr-inspo-veckan-planering-2016-03

Jag hittade en trevlig Tumblr som jag vill dela med mig av idag med. Gå in på thecozyspace.tumblr.com!

 

Translation: My week and a nice Tumblr tip.