En ny vecka, Artilleriet Studio och måndagens göromål

Idag har nästan hela dagen bestått av att plugga, men förutom det har jag hunnit med en joggingtur i skogen och ett avsnitt Downton Abbey. Ganska bra dag alltså!

Innan jag berättar vad som händer i veckan måste jag visa er bilderna från Artilleriet Studio från Johannas blogg! Så snygga!

Artilleriet Studio via brassandgold.comArtilleriet Studio via brassandgold.comArtilleriet Studio via brassandgold.comArtilleriet Studio via brassandgold.comArtilleriet Studio via brassandgold.comArtilleriet Studio via brassandgold.com

Artilleriet Studio är ett sätt att fira Artilleriets fem-års jubileum och som att denna snygga lägenhet inte var nog har de även gjort ett magasin, A. Journal, samt tagit fram ett antal produkter tillsammans med utvalda leverantörer. Tip-top säger jag!

Resten av veckan ser ut såhär:

Tisdag – Sjukhuset på dagen och möte i vår bostadsförening på kvällen.

Onsdag – Klinik på dagen och mys med Sarah och Storm när jag slutat. På kvällen tar jag tåget till Sverige har jag tänkt!

Torsdag – En dag i Sverige med förberedelser inför fredagen!

Fredag – Jag ska hålla föreläsning på sjukhuset i Malmö och jag måste erkänna att jag både är spänd och nervös, men jag tror och hoppas på att det kommer gå riktigt bra!

Lördag – På lördag måste det bli sovmorgon och på eftermiddagen ska Peter och jag på konfirmationsfest.

Söndag – Tillbaka till Århus och en del plugg.

 

Translation: Artilleriet Studio and my plans for the week.