En lördag i Århus

Som jag berättade igår så har jag haft besök i helgen och under gårdagen var vi turister i Århus. Vi började på Den Gamle By och fortsatte till Botaniska trädgården för fika och växthusvandring. Sedan var det dags för smörrebröd-lunch innan vi gick hem och laddade upp inför kvällens restaurangbesök. Här kommer lite bilder från min telefon som jag tog under dagen:

Botanisk have Århus, via brassandgold.com

Jag drack kaffe och smakade på mammas kaka.

Botanisk have Århus, via brassandgold.com

Fina kaktusar!

Botanisk have Århus, via brassandgold.com

Och mer fint i regnskogsdelen av växthusen!

Botanisk have Århus, via brassandgold.com

Efter vi besökt växthusen gick vi ner till stan och åt Smörrebröd på F-høj. Det kan rekommenderas starkt!

 

Translation: A day i Århus.