Drömfrukost på IKEA

Jag vet faktiskt inte hur frukosten man kan äta på IKEA ser ut, men om den bara lite liknar denna underbara dukning av Sofia ”Mokkasin” Jansson för IKEAs Livet Hemma så är jag redo att åka till IKEA var morgon! Så fint och inbjudande!

Idag har jag spenderat förmiddagen med att läsa om komplikationer vid födsel och lite rättsmedicin. Ganska blandat och ganska intressant. Nu ska jag fixa lunch och om en timme kommer Bendik hit för lite repetition!

ikea-frukost-mokkasin-1ikea-frukost-mokkasin-2Via Livet Hemma och Mokkasin.

 

Translation: Sofie Jansson at Mokkasin has styled a lovely breakfast for IKEA. Today I’m spending all my time at studying for my examination next week.

Läs mer om: Dukning Inspiration Mat

2 kommentarer

 1. Peter

  Svara

  jag kan lova dig, att så ser den INTE ut haha ;)

  • Patrik at Brass&Gold

   Svara

   Ajdå! Vi får ha det så hemma istället!

Kommentera