Dags att flytta

Nästan ett år har gått och det är nu dags för mig att lämna Hannas Room och fortsätta blogga på egen hand. Detta beror på att Hannas Room inte kommer finnas kvar i sin nuvarande form med många samlade bloggare. Jag hoppas så klart att ni vill följ med på min nya bloggresa här på Brass&Gold!

Jag vill bara säga att jag verkligen är jätteglad att jag fick chansen att blogga på Hannas Room och det känns som jag tagit ett steg framåt i min ”bloggkarriär”. Tack Hanna och tack till alla fantastiska bloggkollegor! Nu fortsätter jag som sagt här på brassandgold.com på egen hand (i alla fall till att starta med) och jag hoppas ni vill fortsätta följa mig!

Mycket spännande kommer hända i höst! Framförallt kommer ni få följa med på vår lägenhetsresa med renovering, moodboards och annat skoj!

Patrik at Brass&Gold

Om du följt bloggen via Bloglovin behöver du inte göra någonting alls. Följarna från min blogg på Hannas Room har nu flyttats över hit. Har du följt bloggen med RSS ber jag dig uppdatera feed-adressen till www.brassandgold.com/feed!

Är du ny på bloggen kan du läsa mer om mig under About och i Listan om mig!

Patrik at Brass&Gold

 

Translation: Moving time! The blog has moved from Hannas Room to a new own platform. The adress brassandgold.com is stil valid! Bloglovin followers are moved but remember to update the feed adress if you’re following the blog with RSS! Welcome!