Dagen som gått och ett litet pizza-tips

Idag har jag haft en riktigt effektiv dag där jag hunnit många måsten som låg och väntade på mig. Skönt att kunna kryssa av några uppgifter på To-do-listan! Från början hade jag tänkt att jag skulle ta bilder under dagen så ni kunde se vad jag har gjort, men det slutade med att det enbart blev bilder på pizzan jag lagade till lunch. Ops…

Men även om det nu inte finns så många bilder att visa tänkte jag berätta vad jag gjort under dagen i alla fall! Och som om inte det vore nog hittar ni längst ner i inlägget mitt bästa pizza-tips! Inte dåligt det inte!

Detta har jag gjort idag:
– Kokat quinoagröt och ätit god frukost
– Skrivit fyra blogginlägg
– Ändrat lite på ”About”-sidan (gå in och titta vetja)
– Läst
– Sprungit bättre än jag trodde jag skulle orka
– Handlat lite hemliga grejer
– Slagit in paket (som ni kan få se i helgen)
– Lagat pizza
– Sett första avsnittet av Downton Abbey på Netflix

Pizza via brassandgold.comPizza via brassandgold.com

Mitt bästa pizzatips är att göra tomatsåsen på enbart tomatpuré, vitlök i mängder och olivolja (plus lite salt och peppar så klart)! Det blir så gott! Mitt näst bästa tips är att ha på det du gillar bäst!

 

Translation: My day. A made an awesome pizza with bacon, broccoli and a lot of cheese.