Carl Eldhs Ateljemuseum i Stockholm

Idag myser Peter och jag mest. Vi har varit på Väla utanför Helsingborg och köpte lite saker, och ikväll ska vi på middag hos familjevänner till Peter. Det ska bli mysigt.

Innan vi går bort tänkte jag tipsa om ett bra inlägg från Jeanette Seflin som handlar om Carl Eldhs Ateljemuseum! Jag har själv aldrig varit där men oj så fint det ser ut! Nästa gång jag är i Stockholm hade jag gärna gjort ett besök där!

Carl Eldhs Ateljemuseum, via brassandgold.comCarl Eldhs Ateljemuseum, via brassandgold.comCarl Eldhs Ateljemuseum, via brassandgold.comCarl Eldhs Ateljemuseum, via brassandgold.comCarl Eldhs Ateljemuseum, via brassandgold.comCarl Eldhs Ateljemuseum, via brassandgold.comCarl Eldhs Ateljemuseum, via brassandgold.comCarl Eldhs Ateljemuseum, via brassandgold.comCarl Eldhs Ateljemuseum, via brassandgold.com Via Jeanette Seflin.

 

Translation: A place to visit when in Stockholm!