Äntligen fredag

Det har äntligen blivit fredag och jag började morgonen med att koka en kopp kaffe för att sedan sätta mig i sängen och läsa. Mysigt att krypa ner under täcket ett tag till innan man behöver gå upp på riktigt. Efter det har jag fortsatt läsa men jag har också hunnit med att städa/packa lite.

Och just det. På tal om att packa så är det i morgon bara en vecka tills jag flyttar till Sverige. Helt galet! Skriver mer om det en annan dag!

Nu ska jag läsa lite mer innan Bendik kommer hit och pluggar tillsammans med mig!

Work space love - via brassandgold.comWork space love - via brassandgold.com

Vad passar inte bättre än lite skrivbordsinspiration när man pluggar? Kanske hade läsningen varit lättare om jag hade suttit vid detta skrivbord! Via Pella Hedeby.

 

Translation: Work space love!