About

Brass&Gold är en anspråkslös blogg om inredning och design där du hittar allt från dagliga inspirationsinlägg till längre artiklar med inriktning på enskilda designers, trender och DIY-tips. Jag lägger ut det som jag tycker är fint och det som inspirerar mig. Jag hoppas det kan inspirera er också!

Jag som står bakom Brass&Gold heter Patrik Petersson och till vardags arbetar jag som läkare på Skånes Universitetssjukhus. När jag inte jobbar är det bästa jag vet att fara runt på loppmarknader, fönstershoppa och inreda hemma. Förutom detta designar jag också mina egna inredningsdetaljer, vilket är ett intresse jag gärna vill utveckla och satsa på i framtiden. Jag hoppas ni ska trivas i min inspirationsrika och kreativa bloggvärld. Välkomna!

Vill du läsa mer om mig hittar du en lista här!

Follow me
Mitt namn är Patrik Petersson och du kan hitta mer information om vad jag gör på patrikpetersson.me. Vill du följa mig i min vardag rekommenderar jag @extended på Instagram. Så klart jag också har både en personlig Facebook och Twitter. Bloggen Brass&Gold finns också på Instagram och Facebook, samt på Pinterest. Är på en ”Feed-människa” kan du se det senaste inläggen med Bloglovin eller via RSS.

Snabbfakta

Namn
Patrik Petersson

Född
1989

Bor
Södra Sandby utanför Lund

Sysselsättning
Arbetar som AT-läkare på Skånes Universitetssjukhus.

Bloggen Brass&Gold
Bloggen startades andra februari 2015 på www.brassandgold.com. Den 28 oktober 2015 flyttade bloggen över till Hannas Room, men nu är finner du återigen bloggen där det hela startade! Välkommen!

Patrik at Brass&Gold

Brass&Gold i bloggar och media

Här kan du se var bloggen blivit omnämnd i media:
– ”The blogs I read” på Sandra Beijers blogg
– Borås Tidning, Bostadsdelen, söndagen 13/3 2016
– ”Min dagliga bloggrunda” hos Johanna Bradford
”Bloggkärlek” från oddsends.se

In english

A humble blog about interior design with beautiful daily inspiration!

Patrik at Brass&Gold

Patrik at Brass&Gold

Jag har skrivit på #JagSmygerInte som är Better Bloggers kampanj för att inte smyga med sponsrat innehåll och produktplacering på min blogg och i mina sociala kanaler.

Jag Smyger Inte

Brass&Gold

Brass&Gold gästbloggar

Här kan du se var Brass&Gold har gästbloggat:
– ”Knyt din egen ampel” på Think organic